Brojač članova

87

Najnovije
Najčitanije
Video

Newsletter

Zadnji broj

Anketa

Imate satelitsku antenu na poziciji:

Astru 19,2 E - 10.2%
HotBIrd 13 E - 4.2%
Asrtu 19,2 E - HotBird 13 - 39.4%
Asrtu 19,2 E - HotBird 13 Eutelsat 16 - 6.9%
Asrtu19,2 E - HotBird13-Eutelsat 16 - Thor 1W - 6.5%
Asrtu 19,2 E - HotBird 13 Eutelsat 16 -Astra 28 - 6.9%
Pokretni sustav - 19.4%
Nešto drugo - 6.5%

Ukupno glasova: 216

Brojač posjeta

Danas26
Jučer77
Ovaj tjedan230
Ovaj mjesec863
Svi dani117648

Trenutno stanje: 5 gostiju i nema članova online

Astra foto 2014 - Pravila natječaja

Astra foto 2014 - Pravila natječaja i Obrazac za prijavu

 

1. Opis

1.1 Pod natječajem se podrazumijeva događanje „ASTRA foto 2014" („Natječaj") kojeg pokreću Organizatori, a implementira Provoditelj, s ciljem pozivanja ovlaštenih instalatera satelitskih antena u RH da pošalju fotografiju koja prikazuje njih i instaliranu satelitsku antenu s naljepnicom Astra.

1.2. Ovi uvjeti i odredbe („Pravila natječaja") definiraju prava i obveze sudionika natječaja kojeg organiziraju ASTRA CEE Sp. z o.o. i udruga NetCro („Organizatori"), a implementira Grayling d.o.o. („Provoditelj“). Sudjelovanjem u Natječaju, sudionici prihvaćaju i suglasni su sa svim odredbama „Pravila natječaja“.

2. Opće odredbe

2.1. Natječaj će početi 4. studenog. 2014. i završiti 19. studenog 2014. u 15 sati. Natječaj će se održati u RH i u njemu mogu sudjelovati samo ovlašteni instalateri satelitskih antena u RH koji su državljani i imaju prebivalište u RH.

2.2. U konkurenciju za nagrade ulaze svi ovlašteni instalateri satelitskih antena koji u gore navedenom vremenskom razdoblju na mail adresu This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. pošalju fotografiju koja prikazuje njih i instaliranu satelitsku antenu s naljepnicom Astra.

2.3. Svaki natjecatelj može poslati jednu fotografiju, a fotografija može biti stara do šest mjeseci.

2.4 Ocjenjivački žiri kojeg sastave Organizatori nagradnog natječaja odabire tri (3) najbolje fotografije pristigne na Natječaj.

2.5. Nagrade za Natječaj doniraju Organizatori. Organizatori zadržavaju diskrecijsko pravo izbora pobjednika i odobravanja nagrade prema vlastitom izboru. Osvajanje nagrada ne može biti uvjetovano pravnim sredstvima te nisu dostupne alternativne nagrade. Nagrade će biti dodijeljene pobjednicima na za to organiziranoj ceremoniji u sklopu 4. kongres satelitskih instalatera pod nazivom „Satellite expert"

2.6. Sve fotografije pristigle na natječaj i koje odgovaraju pravilima nagradnog natječaja bit će objavljene na internetskoj stranici Udruge www.net-cro.hr

3. Pravila natječaja

3.1. Sudionik Natječaja je svaka osoba koja u roku trajanja natječaja ispuni registracijski obrazac Natječaja i pošalje fotografiju visoke kvalitete s oznakom PRIJAVA na mail adresu This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Fotografija mora imati minimalno 300 dpi ili više. Bitan preduvjet sudjelovanja u Natječaju i valjanosti prijave jest ispunjavanje svih potrebnih kontaktnih podataka registracijskog obrasca Natječaja uključujući i lokaciju / adresu fotografirane satelitske antenu s naljepnicom Astra.

3.2. Natječaj je otvoren za sve osobe koje ispunjavaju uvjete navedene u članku 1.1., čije prijave će biti predane u utvrđenom roku putem za to predviđene mail adrese.

3.3 U svakom trenutku organizatori i/ili provoditelj natječaja mogu prekinuti natječaj ili izmijeniti pravila natječaja bez dodatnog obrazloženja, na što se sudionik natječaja nema pravo žaliti, niti je organizator i/ili provoditelj natječaja dužan poslati objašnjenje.

3.4. Fotografije i registracijski obrasci za Natječaj koji budu predani u bilo kojem drugom obliku a ne putem mail adrese This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. neće biti prihvaćeni.

3.5. Fotografija mora imati minimalno 300 dpi ili više. Fotografija može biti snimljena fotoaparatom, pametnim telefonom, tabletom ili bilo kojim dugim uređajem. Organizatori i/ili Provoditelj natječaja imaju pravo ukloniti sliku i diskvalificirati sudionika natječaja zbog neprimjerene fotografije. Neprimjerena fotografija se smatra svaka fotografija koja prikazuje neprimjereni sadržaj ili predstavlja govor mržnje na vjerskoj, rasnoj, spolnoj, dobnoj, nacionalnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi.

3.6. Tri pobjednička rada osvojit će nagrade.

3.7. Nagradni fond natječaja koji se provodi u RH bit podijeljen za ukupno tri rada. Žiri će izabrati i ocijeniti tri najbolja rada. Autorima tri rada koje je izabrao žiri kao najbolje dodijeliti će se tri paketa (svakom autoru jedan paket) koji sadrži Astra brendiranu zaštitnu kacigu i prsluk.

3.8. Nakon što rezultati Natječaja budu objavljeni, dobitnicima će odmah biti uručene  nagrade na za to organiziranoj ceremoniji u sklopu u sklopu 4. kongres satelitskih instalatera pod nazivom „Satellite expert"

3.9. Natjecatelji su dužni voditi računa prilikom izrade i predaje svojih fotografija kako njihova djela na bilo koji način ne bi povrijedila autorska prava trećih osoba.

3.10. Provoditelj, članovi žirija i partneri NEĆE biti odgovorni za: (i) bilo kakve troškove sudionika Natječaja koje sudionik pretrpi u vezi s Natječajem; (ii) bilo kakve gubitke u smislu očekivane dobiti sudionika; (iii) bilo kakvog nerazumijevanja sudionika u pogledu njihovog prava u vezi intelektualnog vlasništva, ili bilo koje treće strane po pitanju intelektualnog vlasništva.

3.11. Sudjelovanjem u Natječaju, sudionici se nepovratno slažu da se njihovi radovi mogu dalje koristiti u marketinške i komercijalne svrhe Organizatora Natječaja bez ikakvih ograničenja te bez ikakvih prava na naknadu, obeštećenje ili bilo kakav oblik plaćanja od strane Organizatora ili njegovog Agenta.

3.12. Prva tri pobjednička rada bit će odabrano glasovima žirija koje će imenovati Organizatori. Članovi žirija kao i rezultati Natječaja bit će objavljeni na internetskoj stranci Udruge www.net-cro.hr

3.13. Organizatori se odriču bilo kakve odgovornosti za ispravnost izjava članova žirija i ostalih osoba koje sudjeluju u Natječaju.

4. Ostale odredbe

4.1. Organizatori neće biti smatrani odgovornima za događaje izvan njegove kontrole te za događaje koje Organizatori nisu mogli predvidjeti unatoč postupanju s dužnom dozom profesionalne odgovornosti.

5.2. Organizatori moraju postupati s osobnim podacima sudionika u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka kako je to Zakonom predviđeno. Osobni podaci koje sudionici daju bit će obrađeni od strane Organizatora isključivo u svrhu evaluacije ovog Natječaja. Davanjem osobnih podataka za potrebe Natječaja, sudionici pristaju da Organizatori mogu objaviti ime, prezime i adresu sudionika koji su osvojili nagradu na Natječaju. Sudionici pristaju dostaviti osobne podatke i potvrditi da su suglasni s obradom tih podataka i da su iste dali svojom voljom.

5.3. Ovaj Natječaj zatvoren je za zaposlenike Organizatora, članove njihove obitelji te povezane osobe kao i za sve partnere projekta navedene u bilo kakvoj komunikaciji koja se odnosi na ovaj Natječaj, uključujući njihove zaposlenike, članove njihovih obitelji i povezane osobe. Nitko od osoba navedenih u ovom članku ne može osvojiti nagradu.

5.4. Ova Pravila natječaja, pravna pitanja koja mogu proizaći iz njih te sva pravna pitanja koja se pojave između Organizatori i sudionika za vrijeme ili u svezi s Natječajem podložna su važećim zakonima i propisima RH. Rješavanje bilo kakvih razmirica proizašlih iz ovih pravnih pitanja mogu se riješiti pred nadležnim sudom RH.

5.5. Organizatori zadržavaju pravo da otkažu, odgode ili promjene ovaj Natječaj i ova Pravila natječaja u cijelosti ili djelomično sukladno vlastitoj odluci. Organizator zadržava pravo da skrati trajanje natječaja, ukine ga ili otkaže Natječaj ili izmjeni Pravila natječaja. Izmjena Pravila natječaja ne omogućava sudionicima pravo na naknadu radi troškova koje su pretrpjeli tijekom Natječaja.

Pravila natječaja stupaju na snagu 4. studenog 2014.

 

 

Obrazac za prijavu na natječaj „Astra foto 2014“

Ime i prezime:

Kontakt telefon:

Adresu elektroničke pošte:

Adresu stanovanja:

Lokaciju / adresu fotografirane satelitske antenu s naljepnicom Astra.

Dodaj komentar


Security code
Osvjezi

Edukacije

Stručni sajmovi

ANGA Cable 2012

Anga Cable 2011

ANGA Cable Show 2012 ove godine je pod sloganom Hybrid Networks, Smart TV, Video on Demand & Connected Home