Brojač članova

87

Najnovije
Najčitanije
Video

Newsletter

Zadnji broj

Anketa

Imate satelitsku antenu na poziciji:

Astru 19,2 E - 10.2%
HotBIrd 13 E - 4.2%
Asrtu 19,2 E - HotBird 13 - 39.4%
Asrtu 19,2 E - HotBird 13 Eutelsat 16 - 6.9%
Asrtu19,2 E - HotBird13-Eutelsat 16 - Thor 1W - 6.5%
Asrtu 19,2 E - HotBird 13 Eutelsat 16 -Astra 28 - 6.9%
Pokretni sustav - 19.4%
Nešto drugo - 6.5%

Ukupno glasova: 216

Brojač posjeta

Danas11
Jučer38
Ovaj tjedan79
Ovaj mjesec977
Svi dani119074

Trenutno stanje: 4 gostiju i nema članova online

AngaCabel mijenja naziv u AngaCom

Anga Cabel

Ne propustite posjetiti od 4-6 lipnja 2013 Köln-ov sajam...

ANGA COM 2013: Broadband Summit s Deutsche Telekomom, Unitymediom i Vodafoneom

 
• Izložba i Kongres za broadband, kablovsku i satelitsku od 4-6 lipnja 2013 u Kölnu
• Broadband Summit s menadžmentom uključujući i Deutsche Telekom i Vodafone
• Nova kongresna dvorana s više od 800 sjedećih mjesta
• prijavljeno 440 izlagača iz 36 zemalja
• Ključne teme: Broadband, Smart TV, Multiscreen i Connected Home
 
 ANGA COM 2013 - Vodeći europski leader za poslovne platforme sa širokopojasnim uslugama i sadržej - dočekuje kongresne posjetitelje s vrhunskim broadband menadžerima: Osim Lutz Schülerom (CEO Unitymedia Kabel BW) i Theo Weirichom (Upravni odbor wilhelm.tel), po prvi put predstavlja dr. Dirk Wössnera (direktora prodaje Telekoma Deutschland), Thomas Ellerbecka (Upravni odbor Vodafone Deutschland) i Jean-François Leprince-Ringueta (CCO Eutelsat SA) koji će sudjelovati na summitu Broadband. Naslov ove vrhunske rasprave na pozornici bit će: "Rast Pojasne širine, pad cijena: S koliko konkurencije se tržište može nositi".
 
Tradicionalni TV Summit s visoko pozicioniranim rukovoditeljima iz kablovskih i TV i tvrtki je nazvan "Mreže i sadržaj: tko će platiti račun?". Naziv međunarodnog tehnološkog summita ove godine je "Vlakna vs LTE - potencijali i borderlines" i bavi se konkurencijom između fiksne i bežične mreže.
Treći dan će sažetak na kongresu biti pod naslovom " Connected Home Special". Ovaj je dan organiziran u suradnji s Federalnim Udruženjem za informacijske tehnologije, telekomunikacija i nove medije (BITKOM). Vrhunac tog dana je vrhunski Connected Home Summit s Microsoftom, Googleom, Samsungom, Ciscom i Hewlett Packardom.
Za izložbu je, šest tjedana prije otvaranja, registriran 440 izlagač iz 36 zemalja. To odgovara prošlogodišnjoj rekordnoj posjećenosti izlagača. Izložba i kongresna za Broadband, Kablovsku i satelitsku održat će se od 4-6 lipnja 2013 Köln / Njemačka. Pod njezinom bivšom markom "ANGA Cable" u 2012 privukao je 16.000 poslovnih posjetitelja, od kojih 50% međunarodnih.
 
Direktor ANGA-e Dr. Peter Charissé izjavio je: "S Deutsche Telekomom i Vodafoneom, po prvi put će oba glavna TelCossudjelovati u našem Broadband summitu. Ovo je optimalno posloženo kako bi se razgovaralo o svim vidovima budućih Broadband tržišta. Stoga ćemo koristiti još veće kongresne dvorane s više od 800 sjedećih mjesta i potpuno nove podije ove godine."
 
Kongres Program se sastoji od summita 4 industrije i 18 strategije i tehnoloških panela. 10 kongresni panel je međunarodni i održat će se na engleskom jeziku. Osim Broadbanda (Mreže nove generacije) i isporučenog sadržaja, ovogodišnje ključne teme su Smart TV, Multiscreen i umreženi/povezani dom.
 
Osim BITKOM udruge za umreženi/povezani dom, posebni partneri ovogodišnjeg kongres programa su njemačke TV platforme, SCTE i DVB konzorciji. Osim toga, suradnja je dogovorena s VPRT udrugom privatnih emitera, američkom kabelskom Udrugom NCTA, Europskom udrugom Kabel Europe i sponzorima Sports Media Summit.
Ulaznica za izložbu iznosi 22 eura za 3 dana. Cijena kongresne ulaznice počinje od 100 eura. Ulaznice za izložbe i Kongres mogu se naručiti na www.angacom.de.
ANGA COM je organizirana od strane Udruge njemačkih kabelskih operatera (ANGA), a dugi niz godina sponzorirana je od strane ZVEI (Satelitska i kabelska). Sponzorski partneri manifestacije su Alcatel-Lucent, ASTRA Deutschland, AVM, Discovery Networks Deutschland, Nagra, QVC i Unitymedia.

Više možete saznati na stranicama www.angacom.de

Dodaj komentar


Security code
Osvjezi

Edukacije

Stručni sajmovi

ANGA Cable 2012

Anga Cable 2011

ANGA Cable Show 2012 ove godine je pod sloganom Hybrid Networks, Smart TV, Video on Demand & Connected Home